torstai 2. tammikuuta 2014

Hyvää Uutta Vuotta 2014!

Taas on vuosi vaihtunut ja tällä kertaa juhlimme sitä hieman eri tavalla poikaystäväni kanssa. Suunnitelmissa oli ollut pitää bileet meillä, mutta koska osa olikin lähtenyt pois Espoosta tai ei vain antanut varmaa vastausta osallistumisestaan, päätimmekin lähteä katsomaan miten vuosi vaihtuu Helsingin puolella;P. Varasin meille Kitzens-ravintolasta pöydän ja paikka olikin oikein hyvä! Myös ruoka oli hyvää vaikkakin pieni miinus tuli siitä ettei kaikki normaalin menun annokset olleet tarjolla sinä iltana. Olin nimittäin jo valinnut etukäteen netistä annoksen jonka ottaisin mutta sitten sitä ei ollutkaan tarjolla eikä netissä ollut siitä mitään mainintaa. Mutta masut tuli täyteen joka tapauksessa!
Ruoan jälkeen siirryimme samassa rakennuksessa olevaan Bar 7 Blingsiin ja tilasimme drinkit jotka olivatkin oikein maittavat! Lisäksi baarin tunnelma ja sisustus olivat hyvät.
Drinkkien jälkeen lähdimme kohti Senaatintoria niin kuin olimme etukäteen suunnitelleetkin. Ohjelma siellä oli ihan jees mutta ilotulitukset olivat aivan mahtavat ja kruunasivat koko illan ohjelman! Ehkäpä mennään sinne ensi vuonnakin! Mutta mukaan otetaan kyllä oma skumppa! :P
Ilotulituksien jälkeen ihmiset alkoivat sitten poistua alueelta ja koko paikka oli aivan tukossa ja kesti melko kauan kunnes pääsi takaisin Kamppiin josta suuntasimmekin jo kotiin. Mä en ois enää jaksanu kävellä yhtäkään askelta mun korkkareilla :/..
Kotona kilisteltiin vielä kuohujuomalla ja kuunneltiin musaa, jonka jälkeen mentiin nukkumaan noin kolmen aikaan yöllä. Seuraavana aamuna olikin melko fresh olo kun ei ollu juonu melkein mitään! :D

Ilotulitukset Senaatintorilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti