keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Hyvää Ystävänpäivää!


Hyvää Ystävänpäivää kaikille!
Löysin ihania kuvia (liittyen tähän päivään) internetin ihmeellisestä maailmasta ja päätin laittaa muutaman kuvan tännekin. 




















Osa kuvista löytyy täältä.


Kertailen vielä vähän eilistä päivää kun en ehtiny eilen tulla päivittelemään tänne missään välissä. 
Aamun ja päivän vietin siis koulussa jonka jälkeen suuntasin kirjastoon hakemaan varaamiani kirjoja. Toinen kirjoista oli tylsä koulukirja, mutta toista olen jo pitkään halunnut lukea. Kysessä on siis Kira Poutasen uusin kirja, Rakkautta Borealis. Olen lukenut Kiran muitakin kirjoja ja olen tykästynyt niihin ihan täysillä! :) Ainoa miinus tuossa kirjassa on se, että siinä on liian vähän sivuja, joka tarkoittaa taas sitä että ahmin sen todennäköisesti jo tämän viikon aikana :D.


Kirjasto-reissun jälkeen kävin hakemassa Arnoldsista bagelin ja muffinssin:P (HUPS!) Teki vaan niin mieli ja oli kauhea nälkä! Pitäs kyllä vähentää tuota makeiden syömistä merkittävästi..


Illemmalla ohjelmassa oli ripsihuolto, jonka tuttavani teki:) Ja sen jälkeen jouduin "evakkoon" kotoani, sillä poikaystävälleni tuli kavereita katsomaan jalkapalloa, enkä halunnut heräillä heidän ääniin pitkin iltaa ja yötä. Onneksi vanhempien luokse voi aina mennä! :)

Tässä vielä ripsihuollon tuloksia;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti