keskiviikko 27. helmikuuta 2013

5.-9. päivä Detoxia

Aurinkoista keskiviikkoa! Olen ollut niin kiireinen ja väsynyt nämä viime päivät, etten ole kerennyt edes ajattelemaan tätä blogia. Nyt kuitenkin päätin pitää vapaa päivän ja aikaa siunaantui tällekin :). Eli Detoxia olen jatkanut edelleen ja valitettavasti ei ole siitä kyllä paljon kerrottavaa kun mitään erikoista en ole itsessäni huomannut. Pää on ollut kipeänä muutaman päivän putkeen, mutta en tiedä johtuuko se sitten jostain muusta. R tykkää Detox -juoman mausta ja välillä kinuaa sitä multa :D.
Tämä päivä lähti käyntiin aamiaisen ja lehden voimalla.



Maanantaina paistoi ihanasti aurinko ja oli pakko käydä ostamassa uudet aurinkolasit. Mangosta ne sitten löytyivät ja näyttävät tältä:


Hintaa noilla oli 17,95€ ja ne tuntuivat tosi mukavilta päässä! Naisellisuuttaa tuovat nuo valkoiset sangat. Kun olin menossa kassalle niin siinä oli sitten ihania laukkuja ja yksihän niistä sitten tuli napattua matkaan! :D Laukku näyttää tältä:

Tuo väri on niiin herkullinen!

Itselläni ei ole ollut tuon kokoista laukkua johon mahtuu sopivasti vähän tavaraa esim. jotain terassireissua varten (voi kun tulisi jo kesä!) ;). Lisäksi ostin eilen uuden poskipunan kun edellinen tippui lattialle ja meni rikki. Sävystä ei ole kokemusta, mutta eiköhän se sovi! Alla olevassa kuvassa tuo väri ei ihan vastaa todellisuutta.

Sävy on nro 4 (raikkaus).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti